top of page
esther_suikerterrein_2500 (15).jpg

Fotografie voor je profiel, je website, Social Media of jouw evenement

Wisemice maakt profielfoto's van jou, we gaan een wandeling maken op een locatie naar keuze. 

Maar ik kan ook langskomen voor bijvoorbeeld foto's van een locatie,  je werkplek of buiten-evenement.
 
De foto's krijgen een prachtige nabewerking en zijn geschikt voor je website & sociale media.
Profielfoto's van jou op een locatie naar keuze

We gaan samen een wandeling maken op locatie. Ik maak al lopend onderweg foto's van je op diverse plekken. Ik vind dit zelf een fijne manier van fotograferen, het is ongedwongener en we kunnen gewoon heel veel uitproberen. Voor jou is dit ook fijn, want het voelt niet zo geposeerd. Ik maak een selectie van afbeeldingen die mooi gelukt zijn.

Leuke plekken in de stad zijn bijvoorbeeld:

Het Suikerterrein, Zernikecomplex, Forum, Groninger Museum, Stationsplein, Euroborg, centrum van de stad of tuin van DUO.

Prijs

€ 95,- excl BTW

Foto's van je werkplek, binnen en buiten, met en zonder jou

Ik kom 2 uur langs en we bedenken samen hoe jij de foto's van je studio, atelier, B & B, sportruimte, vakantiewoning of kantoor wilt hebben. Dus ruim lekker op, zet een mooie bos bloemen op tafel en werk je snoeren een beetje weg. Ik doe de rest.

Prijs

€ 175,- excl. BTW

Foto's van een evenement

Ik kom 2,5 uur langs en loop rond op jouw bijeenkomst, feest of kleinschalige evenement. Er wordt niet geposeerd, ik fotografeer wat ik tegenkom, lekker ongedwongen, zonder dat mensen door hebben dat ik ze op de foto zet. Alle foto's die gelukt zijn zet ik in een online album en jij kunt zelf de aanwezigen de link sturen, als je dat wilt, zodat zij ze ook kunnen zien.

Ik fotografeer alleen met het natuurlijke aanwezige licht, dus is het ergens binnen, dan moeten er wel ramen zijn of voldoende locatielicht.

Prijs

€ 225,- excl BTW

Levering

  • Ik ga de foto's professioneel nabewerken

  • Je krijgt van mij een link naar een online fotoalbum zodat je de foto's kunt bekijken op je laptop en telefoon. Ook kun je ze dan in 1 x downloaden en hoef ik ze niet te mailen. 

  • de link van het fotoalbum kun je eventueel rondmailen

Voorbeelden:

Neem contact op voor overleg, misschien heb je een ander idee

bottom of page