top of page
IMG_9428.jpg

Groep of familie 

We gaan ergens in de stad lekker buiten een rondje wandelen (1 uur) op een interessante plek en onderweg maak ik foto's op een manier dat jullie je er gemakkelijk bij voelen. 
 
De foto's krijgen een prachtige nabewerking en zijn geschikt voor jullie website, sociale media en ander beeldschermgebruik.
Groepsfoto's tijdens een wandeling

We gaan samen een wandeling van 1 uur maken op locatie. Ik maak al lopend onderweg foto's van jullie op diverse plekken. Ik vind dit zelf een fijne manier van fotograferen, het is ongedwongen en we kunnen gewoon heel veel uitproberen. Voor jou is dit ook fijn, want het voelt niet zo geposeerd. Ik maak een selectie van afbeeldingen die mooi gelukt zijn.

 

Ik bewerk alle foto's professioneel na en je krijgt minimaal 20 foto's in een online fotoalbum  met een link zodat je ze kunt bekijken op je laptop, maar ook op de telefoon. De foto's zijn geschikt voor websites, sociale media en profielen.

 

Leuke plekken in de stad zijn bijvoorbeeld:

Het Suikerterrein, Zernikecomplex, Forum, Groninger Museum, Stationsplein, Euroborg, centrum van de stad of de Stadstuin bij DUO.

Prijs

€ 150,- excl BTW

Binnen de stad Groningen

Buiten de stad vanaf € 195,- excl BTW

Levering van portretten 

  • Ik ga de foto's professioneel nabewerken

  • Ik lever snel binnen 2 tot 4 dagen

  • Ik stuur de foto's op beeldschermvullend formaat

  • Je krijgt van mij een link naar een online fotoalbum zodat je de foto's kunt bekijken op je laptop en telefoon

  • Uit dit fotoalbum kunnen jullie zelf je foto's downloaden op je laptop of telefoon

bottom of page