top of page

Workshop Sterrenfotografie in Noordpolderzijl - vrijdag 24 maart 2023

We gaan deze workshop Sterrenfotografie één avond naar Noordpolderzijl en ik heb avonden uitgezocht waarbij de maan niet of nauwelijks aanwezig is. Sterrenfotografie heeft hele specifieke camera-instellingen, na deze avond kun jij het ook! MELKWEG In april en mei kun je vanaf Noordpolderzijl iets verder in de nacht een glimp opvangen van de Melkweg. In aug en sept in het begin van de avond. Maar de sterrenhemel is sowieso al heel mooi! Je kunt je opgeven voor de volgende datum Vrijdagavond 24 maart 22.00 uur


Je kunt met en zonder voorgrond werken. Toen ik deze foto maakte zag ik helemaal niks behalve de lichtjes van de grootste sterren en de rode puntjes van de lampjes in de verte, De rest was zwart, maar na 20 seconden komt dan deze foto tevoorschijn als je de juiste instellingen hebt gedaan.


Prijs € 45,- Als je éénmaal mee bent geweest met deze workshop mag je een volgende keer gratis mee. En dat omdat de omstandigheden telkens anders zijn en omdat je ook een keer de Melkweg wilt zien. Waar spreken we af Noordpolderzijl Café 't Zielhoes Voor wie ​Geschikt voor fotografen met Spiegelreflex of Systeemcamera en die kunnen fotograferen in de M-stand. Je moet al wel weten waar de knopjes voor ISO en Diafragma zitten.


>>> Aanmelden

Comments


bottom of page